De doelstelling van Hét Projectkoor is om zoveel mogelijk vocalisten, voor zover de locatie het toelaat, de kans te geven om mee te doen. Daarbij proberen we de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden zodat ook degene met een wat kleinere beurs zich toch kan aanmelden. Met behulp van sponsors kunnen wij deze doelstelling handhaven en kunnen we aantrekkelijke optredens verzorgen met solisten en begeleidingsorkest. We hopen van harte dat  ook ú dit initiatief wilt ondersteunen .
Bent u enthousiast geworden en wilt u Hét Projectkoor steunen, dan plaatsen wij uw bedrijfsnaam of advertentie in het programmaboekje (A-5 formaat), waardoor meer dan 1000 bezoekers op uw bedrijf wordt geattendeerd. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden met bijbehorende kosten:
• een kwart pagina: € 50,-,
• een halve pagina: € 75,-
• een hele pagina: € 150,-
Het programmaboekje is tevens het entreebewijs.
Kado-tip: doe één of meer entreebewijzen kado aan uw relaties of personeel, of organiseer uw personeelsuitje bij één van de concerten. Neem contact op en wij denken graag met u mee.
Maatwerk.
Hoe kunt u ons op een andere manier ondersteunen?
Eén van de mogelijkheden daartoe is om bepaalde kosten van ons over te nemen. U kunt dan denken aan de kosten voor het maken van onze programmaboekjes. Maar u zou ook kunnen overwegen om de kosten voor het maken van spandoeken, posters en flyers voor uw rekening te nemen. Voor u bedrijfskosten en voor ons een besparing.
Hebt u zelf een subliem idee om uw naam tijdens de voorstelling aan onze bezoekers te laten zien? Wij zijn benieuwd naar het hoe en wat! We gaan graag het gesprek met u aan over uw wensen en uw mogelijkheden om Hét Projectkoor te ondersteunen.
Voor meer informatie:
contact@hetprojectkoor.nl of via de contactpagina.