De doelstelling van Hét Projectkoor is om zoveel mogelijk vocalisten, voor zover de locatie het toelaat, de kans te geven om mee te doen. Daarbij proberen we de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden zodat ook degene met een wat kleinere beurs zich toch kan aanmelden. Met behulp van sponsors kunnen wij deze doelstelling handhaven en kunnen we aantrekkelijke optredens verzorgen met solisten en begeleidingsorkest. We hopen van harte dat  ook ú dit initiatief wilt ondersteunen .
Bent u enthousiast geworden en wilt u Hét Projectkoor steunen, dan hebben wij, afhankelijk van uw bijdrage,  een aantal mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te publiceren, waardoor meer dan 1000 bezoekers op uw bedrijf wordt geattendeerd. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden met bijbehorende kosten:
minder dan € 50,–
Vermelding van bedrijfsnaam in programmaboekje.
“Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door:  ….uw naam….
Vanaf €50,–
Vermelding bedrijfslogo op één van de 3 volgende mogelijkheden.
– Op de e-tickets*
– In het programmaboekje bij binnenkomst**
– Op de website
Vanaf €100,–
Vermelding bedrijfslogo op twee van de genoemde mogelijkheden.
Vanaf €150,–
Vermelding bedrijfslogo op drie van de genoemde mogelijkheden.
Vanaf €250,–
Vermelding bedrijfslogo op drie van de genoemde mogelijkheden.
+ extra reclame op opvallende plaats bij entree. d.m.v. bijv. Roll-up banner.
* E-tickets worden alleen verstrekt bij online reserveringen.
** Programmaboekje wordt vrijblijvend verstrekt

Hoe kunt u ons op een andere manier ondersteunen?
Kado-tip: doe één of meer entreebewijzen kado aan uw relaties of personeel, of organiseer uw personeelsuitje bij één van de concerten. Neem contact op en wij denken graag met u mee.
Eén van de mogelijkheden daartoe is om bepaalde kosten van ons over te nemen. U kunt dan denken aan de kosten voor het maken van onze programmaboekjes. Maar u zou ook kunnen overwegen om de kosten voor het maken van spandoeken, posters en flyers voor uw rekening te nemen. Voor u bedrijfskosten en voor ons een besparing.
Hebt u zelf een subliem idee om uw naam tijdens de voorstelling aan onze bezoekers te laten zien? Wij zijn benieuwd naar het hoe en wat! We gaan graag het gesprek met u aan over uw wensen en uw mogelijkheden om Hét Projectkoor te ondersteunen.
Voor meer informatie:
contact@hetprojectkoor.nl of via de contactpagina.